Matrundan

Missa inte våra tre lokala stopp under årets upplaga av Matrundan. Besök gärna Himlakull, Groblads Permakultur och Stjärnkrans.

Den 14-15 september mellan kl 10-17 kan alla matintresserade ge sig ut på länets vägar och besöka gårdar, gårdsbutiker, lanthandlare, caféer och restauranger igen. 

Vi är glada att vi i år har fler företag och besöksmål med oss på MAT-rundan! Vi uppdaterar fortfarande uppgifterna och allt mer börjar falla på plats!   Håll utkik för mer information om årets evenemang

Matrundan | Mat i Småland (matsmaland.se)

Barn- och Sportloppis

Bli säljare på vår Barn- och Sportloppis i september!

Här är en fantastisk möjlighet att rensa i garderoberna och både skapa utrymme och tjäna en slant på barnartiklar som kan komma till bättre användning hos någon annan.

På barnavdelningen kan du till exempel sälja kläder, skor, vinterkläder, leksaker, inredning till barnrum, bebissaker, vagnar, bilstolar, sängkläder till barn mm. På sportavdelningen kan du sälja fotbollsskor, benskydd, skridskor, klubbor, skidor, pjäxor, innebandyklubbor, inomhusskor, ridhjälmar mm. 

Det enda du behöver göra är att märka dina saker/kläder med ett nummer du får av oss och ett pris. Sedan lämnar du in sakerna till oss. Vi säljer dem för din räkning och swishar pengarna till dig. Visst låter det bra?!

Skatelövs GF anordnar loppisen med hjälp av våra ideella ledare och styrelse. 30% av din totala försäljningssumma behåller vi och använder i vår verksamhet. Resterande 70% betalas tillbaka till dig.

Så här går det till:

Du mailar till oss och anmäler dig som säljare senast 18 september. skatelovsgf.loppis@gmail.com
Du får ditt unika säljarnummer av oss. Detta märker du alla dina kläder och saker med.

Det som inte säljs under loppisen väljer du själv om du vill hämta hem igen eller om vi ska skänka till bättre behövande, i så fall ordnar vi det åt dig.

Välkommen med din anmälan redan idag!

Länk till hemsidan: www.skatelovsgf.se

MVH Malin Sternerfors

Styrelsemöte Sockerådet

I måndags var det styrelsemöte hemma hos Elisabeth. Planeringen inför Sockendagen lördagen den 7/9 är i full gång, uppträde är bokade och flera utställare har anmält sig. Talare till höstens Sockenrådsmöte är också spikat, mer info kommer längre fram.

Det finns fortfarande plats för fler utställare
Mejla vem du är och vad du ställer ut till adina@vastratorsas.se

Styrelsen

Anmäl dig till Sockendagen 2024!

Vill du som privatperson, förening eller företag ställa ut och/eller sälja dina produkter på Sockendagen 2024? 

Från Sockendagen 2023.

Sockendagen anordnas i år igen. En dag fylld med aktivitet för alla åldrar! För att kunna genomföra dagen behöver vi veta vilka utställare som tänker delta, se nedan hur du anmäler dig:

När? Lördagen den 7 september

Tid? 11.00-16.00

Var? Björkbacken Hynnenäs

Hur? Mejla vem du är och vad du ställer ut till adina@vastratorsas.se


Det är gratis för utställare.

Hör av dig till Adina Johansson med din anmälan så snart du vet att du kommer! 

Skicka vem du är och vad du ställer ut till: adina@vastratorsas.se

//Styrelsen